Kedves Óvónők, Osztályfőnökök,  Szülők!

Szeretném figyelmükbe ajánlani a fejlesztő görkorcsolya oktatást, tanfolyamot.


Az óvodákkal, iskolákkal egyeztetve egy bizonyos napon a délelőtti vagy a délutáni órákban tartanánk a tanfolyamot.
Egy órán min. 10, max. 15 gyermekkel tudunk egyszerre hatékonyan foglalkozni edzőnként.
A görkorcsolyákról mi gondoskodunk, korcsolyaoktatás esetén bérelhető korcsolya a jégpályán, de akinek van saját görkorcsolyája, természetesen használhatja.
Egy kurzus 10 alkalomból áll. A gyermekek igény szerint, egy vagy több tréningen is részt vehetnek egymást követően.
Nagyobb létszámú óvoda esetében több csoportot tudunk fogadni ugyanazon a napon, a hét másik napján, vagy a tíz órás kurzust követően egymás után.
Egy óra díja 3000 Ft/ fő, tehát a fejlesztő korcsolyaoktatás teljes kurzusának ára: 30.000 Ft/ gyermek, mely két részletben is kifizethető.
Az oktatás lebonyolítható az óvodák tornatermében, vagy külső helyszínen is történhet. Ebben az esetben az utazás és a teremdíj plusz költséget jelent.
A téli időszakban lehetőség van arra, hogy a kurzusokat korcsolyaoktatás formájában, jégpályán tartsuk. Ebben az esetben a jégpálya bérleti díja plusz költséget jelent. (Az idei szezonban, áprilisig, már csak korlátozott időpontjaink vannak)

Speciális módszertanra épülő görkorcsolya és korcsolya oktatásunkat, nagycsoportos óvodásoknak és 1. 2. osztályos gyerekeknek szervezzünk.

Foglalkozásaink elsődleges célja az iskola előkészítés és a tanulás támogatása, ennek érdekében olyan játékos formájú, fejlesztő gyakorlatokat alkalmazunk, melyek elősegítik a tanulási képességek komplex fejlődését.

Lehetőség van felsős és gimnazista osztályok normál korcsolyaoktatására is.

A résztvevő gyerekek amellett, hogy elsajátítják a korcsolyázás alapjait, az alábbi képességterületeken érnek el fejlődést:

•          egyensúlyozó-képesség,

•          téri tájékozódó-képesség,

•          kinesztézis,

•          ritmusérzék.

Foglalkozásainkon természetesen kiemelt figyelmet fordítunk az egyéni fejlődési ütemnek megfelelő haladásra.  A játékos gyakorlatokat differenciáltan, minden gyermek a maga tudásszintjén és ritmusában végzi. Nagy hangsúlyt fektetünk az ingergazdag környezet biztosítására labdák, karikák, bóják, színes játékok használatával.

Az oktatás angol nyelven is elérhető.

A foglalkozásokat tartják:

Szarka Réka

Pszichológus, műkorcsolya edző

Plaszkó Éva

korcsolyaoktató,pedagógus, mozgásterápia és tánc és mozgásművészet akkreditációval

Szarka Krisztina

Gyógypedagógus, gyógytestnevelő, műkorcsolya szakedző